Syoss Dark Brown суш шампоан за тъмна коса 200 мл.

Купи сега7.65 лв.9.00 лв.


Syoss Dark Brown суш шампоан за тъмна коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Suché šampony в GeGa.bg. Syoss Dark Brown суш шампоан за тъмна коса 200 мл. е произведен от Syoss и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.65 лв.

Промоционална цена на Syoss Dark Brown суш шампоан за тъмна коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.35 лв., намален от 9.00 лв. на 7.65 лв.

Syoss Dark Brown, 200 мл. , Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Syoss Dark Brown ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: специално разработен за кестенява коса покрива и маскира израсналите корени удължава ефекта на измитата коса изразява и поддържа цвета на косата освежава и изпълва с въздух Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.

Ефект: Регулиране на излишния себум, Проблем с косата: мазна коса, Тип коса: боядисана коса, нормална коса, тъмна коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Syoss
Купи сега7.65 лв.9.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK