Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-0 Ultra Lightener

Купи сега9.00 лв.12.00 лв.


Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-0 Ultra Lightener, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Permanentní barvy na vlasy в GeGa.bg. Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-0 Ultra Lightener е произведен от Syoss и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.00 лв.

Промоционална цена на Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-0 Ultra Lightener Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.00 лв., намален от 12.00 лв. на 9.00 лв.

Syoss Intensive Blond, Бои за коса за жени, Боята за коса Syoss Intensive Blond придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: цветът дълго остава красив и наситен придава блясък на матова коса придава на косата подхранване и хидратация има дълготраен ефект изсветлява до няколко оттенъка Начин на употреба: Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.

Начин На Употреба: Боядисване на косата в домашни условия, Тип коса: всички видове коса, Цветове бои за коса: рус

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Syoss
Купи сега9.00 лв.12.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK