Syoss Keratin спрей за защита на косата от топлината за увеличаване на обема 200 мл.

Купи сега8.50 лв.10.00 лв.


Syoss Keratin спрей за защита на косата от топлината за увеличаване на обема 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ochrana vlasů před teplem в GeGa.bg. Syoss Keratin спрей за защита на косата от топлината за увеличаване на обема 200 мл. е произведен от Syoss и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.50 лв.

Промоционална цена на Syoss Keratin спрей за защита на косата от топлината за увеличаване на обема 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.50 лв., намален от 10.00 лв. на 8.50 лв.

Syoss Keratin, 200 мл. , Стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Syoss Keratin осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината. Характеристики: естествено фиксира предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата не слепвя косата и не я смачква косата е ефирна и изглежда по-гъста лесно и бързо се нанася косата остава еластична Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.

Вид опаковка: спрей, Дължина на косата: дълга коса, Ефект: обем на косата, Термична защита, Ниво на задържане: слаба фиксация, Слънцезащита: без SPF, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Syoss
Купи сега8.50 лв.10.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK