Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden поставка за игра с активности 1 бр.

Купи сега54.91 лв.64.60 лв.


Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden поставка за игра с активности 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden поставка за игра с активности 1 бр. е произведен от Taf Toys и се предлага от NOTINO.bg на цена 54.91 лв.

Промоционална цена на Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden поставка за игра с активности 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.69 лв., намален от 64.60 лв. на 54.91 лв.

Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Taf Toys Developmental Activity Center Urban Garden не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание шумящите материи привличат детското внимание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание успокоява детето и развива слуха му лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени с огледалце

Цвят: сив, син

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Taf Toys
Купи сега54.91 лв.64.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK