Taf Toys Hello Baby Activity Toys Kit подаръчен комплект (за деца от раждането им)

Виж цената


Taf Toys Hello Baby Activity Toys Kit подаръчен комплект (за деца от раждането им), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro miminka в GeGa.bg. Taf Toys Hello Baby Activity Toys Kit подаръчен комплект (за деца от раждането им) е произведен от Taf Toys и се предлага от NOTINO.bg

Taf Toys Hello Baby Activity Toys Kit, Играчки за заспиване за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Taf Toys Hello Baby Activity Toys Kit не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: изключително подходящ за подарък продукти, подходящи за бебето от раждането стимулира развитието на зрението и допирното осезание развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика Комплектът съдържа: контрастна играчка за окачане с гризалка 1 бр. дрънкалка 1 бр. контрастна играчка за окачане 1 бр.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект, Цвят: кафяв, лилав, сив

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Taf Toys
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK