Talika Eyebrow Liposourcils Mascara подсилваща спирала за вежди цвят Chestnut 5 мл.

Купи сега33.60 лв.48.00 лв.


Talika Eyebrow Liposourcils Mascara подсилваща спирала за вежди цвят Chestnut 5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Obočí > Úprava obočí в GeGa.bg. Talika Eyebrow Liposourcils Mascara подсилваща спирала за вежди цвят Chestnut 5 мл. е произведен от Talika и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.60 лв.

Промоционална цена на Talika Eyebrow Liposourcils Mascara подсилваща спирала за вежди цвят Chestnut 5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.40 лв., намален от 48.00 лв. на 33.60 лв.

Talika Eyebrow Liposourcils Mascara, 5 мл. , Спирали и гелове за вежди за жени, Красиво оформените вежди лесно подчертават естествената ви красота, защото обрамчват цялото лице. За перфектен вид се иска малко. Спиралата за вежди Talika Eyebrow Liposourcils Mascara подчертава и фиксира в една стъпка. Характеристики: подпомага растежа на косъмчетата за по-гъст вид подчертава косъмчетата на веждите с естествен нюанс фиксира веждите в желаната форма подчертава цялостния вид на веждите и ги прави по-изразителни дълготраен ефект Начин на употреба: С помощта на четката вземете малко количество продукт и с къси движения нанесете върху веждите.

Ефект: стимулация на растежа, Цветове бои за коса: светло кестеняв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Talika
Купи сега33.60 лв.48.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK