Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub нежен хидратиращ пилинг за лице 50 мл.

Купи сега22.60 лв.46.00 лв.


Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub нежен хидратиращ пилинг за лице 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub нежен хидратиращ пилинг за лице 50 мл. е произведен от Talika и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.60 лв.

Промоционална цена на Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub нежен хидратиращ пилинг за лице 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 23.40 лв., намален от 46.00 лв. на 22.60 лв.

Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub, 50 мл. , Почистване на кожата за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Talika Skintelligence Hydra Face Gentle Scrub ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва черните точки и излишния себум почиства запушените пори не изсушава кожата на лицето озарява и уеднаквява кожата премахва мъртвите кожни клетки

Активни вещества: колаген, лайка, Ефект: ексфолиране, озаряване, почистване, предпазва от външните влияния, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Talika
Купи сега22.60 лв.46.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK