Tannymaxx Coco Me! Coconut подхранващо масло за тяло след слънчеви бани 150 мл.

Купи сега31.00 лв.


Tannymaxx Coco Me! Coconut подхранващо масло за тяло след слънчеви бани 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Tannymaxx Coco Me! Coconut подхранващо масло за тяло след слънчеви бани 150 мл. е произведен от Tannymaxx и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.00 лв.

Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 мл. , Продукти за след слънце за жени, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце Tannymaxx Coco Me! Coconut се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: успокоява кожата след слънчеви бани понижава усещанията за парене и сърбеж Подхранва кожата в дълбочина след слънчеви бани интензивно хидратира Начин на употреба: След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.

Ефект: подхранване, регенерация, успокояване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tannymaxx
Купи сега31.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK