Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection подаръчен комплект (бръснене) за мъже

Купи сега68.10 лв.116.40 лв.


Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection подаръчен комплект (бръснене) за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Shaving & Grooming в GeGa.bg. Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection подаръчен комплект (бръснене) за мъже е произведен от Taylor of Old Bond Street и се предлага от NOTINO.bg на цена 68.10 лв.

Промоционална цена на Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection подаръчен комплект (бръснене) за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 48.30 лв., намален от 116.40 лв. на 68.10 лв.

Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection, Класическо бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Комплектът съдържа: четка за бръснене Характеристики: помага за гладкото и прецизно бръснене лесно плъзгане на самобръсначката по кожата подходящ и за чувствителна кожа Начин на употреба: За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията.

Вид продукт: Комплекти, Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Taylor of Old Bond Street
Купи сега68.10 лв.116.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK