TePe Daily Baby паста за зъби за деца от раждането им 50 мл.

Купи сега6.03 лв.7.10 лв.


TePe Daily Baby паста за зъби за деца от раждането им 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Pro děti > Zubní pasty в GeGa.bg. TePe Daily Baby паста за зъби за деца от раждането им 50 мл. е произведен от TePe и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.03 лв.

Промоционална цена на TePe Daily Baby паста за зъби за деца от раждането им 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.07 лв., намален от 7.10 лв. на 6.03 лв.

TePe Daily Baby, 50 мл. , Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби TePe Daily Baby почиства перфектно венците и първите зъбчета на кърмачетата. Характеристики: отстранява зъбната плака предотвратява възникване на зъбен кариес ефективно предпазва зъбите предпазва венците идеална за миене на първите зъбчета Начин на употреба: Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: TePe
Купи сега6.03 лв.7.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK