Tetesept Bubble Bath Elf Magic пяна за вана, променяща цвета си 40 мл.

Купи сега4.33 лв.5.10 лв.


Tetesept Bubble Bath Elf Magic пяна за вана, променяща цвета си 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Koupání в GeGa.bg. Tetesept Bubble Bath Elf Magic пяна за вана, променяща цвета си 40 мл. е произведен от Tetesept и се предлага от NOTINO.bg на цена 4.33 лв.

Промоционална цена на Tetesept Bubble Bath Elf Magic пяна за вана, променяща цвета си 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.77 лв., намален от 5.10 лв. на 4.33 лв.

Tetesept Bubble Bath Elf Magic, 40 мл. , Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Tetesept Bubble Bath Elf Magic помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: закачлив детски мотив внимателно се грижи за детската кожа подхранва кожата не причинява раздразнение ухае приятно лесно се изплаква Начин на употреба: За да подготвите ваната, използвайте вода с температура 35-38°C. След банята обилно измийте тялото под душ с чиста вода.

Консистенция: пяна, Приказен мотив: Приказни герои, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tetesept
Купи сега4.33 лв.5.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK