Tetesept Sea Bath Salt Back and Shoulder Muscles успокояваща сол за вана 600 гр.

Виж цената


Tetesept Sea Bath Salt Back and Shoulder Muscles успокояваща сол за вана 600 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Soli do koupele в GeGa.bg. Tetesept Sea Bath Salt Back and Shoulder Muscles успокояваща сол за вана 600 гр. е произведен от Tetesept и се предлага от NOTINO.bg

Tetesept Sea Bath Salt Back and Shoulder Muscles, 600 гр. , сол за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Tetesept Sea Bath Salt Back and Shoulder Muscles ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Характеристики: има релаксиращ ефект действа отпускащо при регенерацията на мускулите Начин на употреба: Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори. Смесете добре. За да подготвите ваната, използвайте вода с температура 36-38°C.

Ефект: регенерация, успокояване

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tetesept
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK