Thalgo Cold Cream Marine Deepl Nourishing Foot Cream интензивен крем за крака 75 мл.

Купи сега38.50 лв.


Thalgo Cold Cream Marine Deepl Nourishing Foot Cream интензивен крем за крака 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o nohy > Krémy na nohy в GeGa.bg. Thalgo Cold Cream Marine Deepl Nourishing Foot Cream интензивен крем за крака 75 мл. е произведен от Thalgo и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.50 лв.

Thalgo Cold Cream Marine Deepl Nourishing Foot Cream, 75 мл. , Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Thalgo Cold Cream Marine Deepl Nourishing Foot Cream се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: хидратира кожата отлично омекотява и подхранва заздравява напуканата кожа Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.

Тип кожа: за всички типове кожа, загрубяла, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Thalgo
Купи сега38.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK