The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set комплект за грижа за лице за мъже

Купи сега33.40 лв.39.30 лв.


The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set комплект за грижа за лице за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set комплект за грижа за лице за мъже е произведен от The Bluebeards Revenge и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.40 лв.

Промоционална цена на The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set комплект за грижа за лице  за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.90 лв., намален от 39.30 лв. на 33.40 лв.

The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set, Пилинг за лице за мъже, Подарете радост с козметичния комплект The Bluebeards Revenge Skincare Starter Set , който е пълен с продукти за грижа за мъжката кожа. Ще зарадва всеки съвременен мъж, който държи на външния си вид. Комплектът съдържа: почистващ пилинг за лице за мъже 150 мл. дневен хидратиращ крем 150 мл. Характеристики: идеален подарък микс продукти за ежедневна употреба осигурява цялостна грижа за мъжката кожа продуктите са разработени специално за мъжката кожа ще зарадва всеки мъж Състав: вегански продукт Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: ексфолиране, почистване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, дневен и нощен, нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: The Bluebeards Revenge
Купи сега33.40 лв.39.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK