The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter масло за тяло За нормална кожа 200 мл.

Купи сега38.30 лв.


The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter масло за тяло За нормална кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter масло за тяло За нормална кожа 200 мл. е произведен от The Body Shop и се предлага от NOTINO.bg на цена 38.30 лв.

The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter, 200 мл. , Масла за тяло за жени, Имате усещането, че кожата ви се нуждае от по-интензивна грижа, отколкото тази, която могат да предложат млеката за тяло или кремовете? Маслото за тяло The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter е идеалният избор за вас. В сравнение с обикновените кремове и млека съдържа по-малко вода, има по-гъста консистенция и така осигурява по-подхранваща и по-концентрирана грижа за тялото. Хидратира кожата в дълбочина, интензивно я подхранва и я оставя прелестно мека на допир. Освен това гали с кадифената си кремообразна текстура и гарантира дълготраен ефект. Достатъчно е да го нанесете по кожата след душ или къпане и обичайната дневна хигиена ще се превърне в изключително преживяване. Характеристики: ухае приятно осигурява дълготрайна хидратация и еластичност добре се нанася, лесно абсорбира Състав: вегански продукт съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.

Тип кожа: нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: The Body Shop
Купи сега38.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK