The Fox Tan Rapid Face крем за лице за ускоряване на тена 90 мл.

Купи сега35.00 лв.


The Fox Tan Rapid Face крем за лице за ускоряване на тена 90 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Přípravky do solárií в GeGa.bg. The Fox Tan Rapid Face крем за лице за ускоряване на тена 90 мл. е произведен от The Fox Tan и се предлага от NOTINO.bg на цена 35.00 лв.

The Fox Tan Rapid Face, 90 мл. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Искате да очаровате с кожа на лицето с прелестен загар? Грижата, която осигурявате преди самото излагане на слънце, е стъпката, която не трябва да пропускате. Продуктът The Fox Tan Rapid Face подпомага придобиването на загар, дава на кожата това, от което има нужда, а на вас гарантира още по-красив резултат. Характеристики: ускорява естествения процес за придобиване на тен придава на кожата необходимата хидратация подхранва в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете преди излагане на слънце или в солариум и старателно разтрийте.

Активни вещества: какаово масло, Ефект: подхранване, Хидратация, Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: The Fox Tan
Купи сега35.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK