The Inkey List Salicylic Acid пилинг за коса със салицилова киселина 150 мл.

Купи сега14.70 лв.17.30 лв.


The Inkey List Salicylic Acid пилинг за коса със салицилова киселина 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Peelingy na vlasy в GeGa.bg. The Inkey List Salicylic Acid пилинг за коса със салицилова киселина 150 мл. е произведен от The Inkey List и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.70 лв.

Промоционална цена на The Inkey List Salicylic Acid пилинг за коса със салицилова киселина 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.60 лв., намален от 17.30 лв. на 14.70 лв.

The Inkey List Salicylic Acid, 150 мл. , Пилинги за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-старателно почистване от това, което могат да осигурят обикновените шампоани? Пилингът за коса The Inkey List Salicylic Acid отстранява замърсяванията, омазняването и остатъците от стилизиращи продукти още по-добре, отколкото обикновения шампоан. Освен това избавя скалпа от мъртвите кожни клетки, а благодарение на масажа стимулира и увеличава притока на кръв към космените луковици и така подпомага по-бързия растеж на косата. Оставя скалпа почистен в дълбочина и ви дарява с усещане за свежест. Ще откриете разликата веднага и гарантирано ще се влюбите в него. Характеристики: стимулира кожата на главата и дава усещане за свежест освобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клетки премахва от косата остатъците от стилизиращи продукти грижливо почиства косата от замърсяванията и себума Начин на употреба: Нанесете директно върху скалпа. Леко масажирайте скалпа. Нанасяйте преди използване на шампоан и балсам.

Ефект: ексфолиране, почистване, успокояване, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, мазен скалп, чувствителен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: The Inkey List
Купи сега14.70 лв.17.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK