TIGI Bed Head Moisture Maniac дълбоко подхранващ балсам за суха коса 750 мл.

Купи сега22.35 лв.26.30 лв.


TIGI Bed Head Moisture Maniac дълбоко подхранващ балсам за суха коса 750 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. TIGI Bed Head Moisture Maniac дълбоко подхранващ балсам за суха коса 750 мл. е произведен от Tigi и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.35 лв.

Промоционална цена на TIGI Bed Head Moisture Maniac дълбоко подхранващ балсам за суха коса 750 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.95 лв., намален от 26.30 лв. на 22.35 лв.

TIGI Bed Head Moisture Maniac, 750 мл. , Кондиционери за коса за жени, При миене на косата шампоанът отваря повърхностната структура на косъма – кутикулата. Затова е важно след измиване да осигурите на косата грижа, която отново да я затвори. Именно за това ще се погрижи балсамът TIGI Bed Head Moisture Maniac. Освен затварянето на косъма, осигурява подхранване, хидратация и омекотяване, без които не можете да се радвате на красива, блестяща и здрава коса. Предпазва косата от механично увреждане, изглажда повърхността и помага да стане по-мека, което улеснява разресването и последващото оформяне. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне предоставя необходимата хидратация осигурява на косата ослепителен блясък грижа за дължината на отслабена коса за естествена и боядисана коса Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Активни вещества: арганово масло, витамин E, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, изглаждане на косата, почистване, регенерация, Хидратация, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tigi
Купи сега22.35 лв.26.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK