TIMBERLAND 6-Inch Basic Waterproof Boots

Купи сега89.95 лв.219.90 лв.


TIMBERLAND 6-Inch Basic Waterproof Boots, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Мъже > Обувки > Зимни обувки в GeGa.bg. TIMBERLAND 6-Inch Basic Waterproof Boots е произведен от Timberland и се предлага от Dress4less.bg на цена 89.95 лв.

Промоционална цена на TIMBERLAND 6-Inch Basic Waterproof Boots Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 129.95 лв., намален от 219.90 лв. на 89.95 лв.

Страхотни зимни обувки Timberland, изработени са от висококачествена естествена премиум кожа.  Моделът е перфектно допълнение към зимното облекло. Притежават технология, която абсорбира влагата и държи топло и удобно, дори и при най-екстремни условия. Нейната структура е микрофибър с милиони въздушни клетки, които помагат на тялото да задържа топлина и енергия. Подметката е с дълбоки грайфери, за по-добро сцепление и съдържа 10% растителни материали. Логото на марката е позиционирано от външната страна на обувката и на езика- Изключително топли и удобни, обувките перфектно се съчетават с дънки.
ЗАБЕЛЕЖКА:  Възможно е моделът да има минимални наранавания по повърхността или леко обезветяване на една от двете обувки. Това по никакъв начин не нарушава визията и функционалността на обувката.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Timberland
Купи сега89.95 лв.219.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK