TIMBERLAND Governor's Island Backstrap Sandal Grey

Виж цената


TIMBERLAND Governor's Island Backstrap Sandal Grey, се намира в категория Мода - Timberland > Мъже > Джапанки в GeGa.bg. TIMBERLAND Governor's Island Backstrap Sandal Grey е произведен от Timberland и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни мъжки сандали  Timberland, изработени от висококачествени материали в сив цвят. Покритието е от текстилна материя и еко кожа, което придава здравина и издръжливост. Каишките са снабдени с велкро лепенки, които позволяват лесно и удобно регулиране на широчината спрямо крака. Стелката притежава специални шипчета, които предпазват от пързаляне и масажират ходилото. Междинната подметка е изработена от специална пяна, която ѝ придава изключителна лекота и еластичност. Тя абсорбира напрежението, образувано от допира с повърхността. Подметката е гъвката, с ясно изразен грайфер, което позволява свобода на движението и добро сцепление. Има изолиращи свойства и предпазва от нагорещена повърхност. Моделът е подходящ за ежедневно носене през летния сезон или за плажа.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Timberland
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK