TIMBERLAND Keeley Field 6 Inch Wheat

Купи сега139.95 лв.219.90 лв.


TIMBERLAND Keeley Field 6 Inch Wheat, се намира в категория Мода - Array в GeGa.bg. TIMBERLAND Keeley Field 6 Inch Wheat е произведен от Timberland и се предлага от Dress4less.bg на цена 139.95 лв.

Промоционална цена на TIMBERLAND Keeley Field 6 Inch Wheat Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 79.95 лв., намален от 219.90 лв. на 139.95 лв.

Страхотни дамски зимни обувки  Timberland  в жълт цвят, изработени са от  висококачествена, естествена премиум кожа.   SensorFlex-Специално проектираната система позволява максимално омекотяване на краката ви, които се движат с вас - без твърди подметки. Този втори слой е направен за амортизация и максимален комфорт. Моделът е перфектно допълнение към зимното облекло. Дизайнът е с връзки и има меко уплътнение на глезена. Подметката е с дълбоки грайфери, за по-добро сцепление. Логото на марката е позиционирано от външната страна на обувката. Изключително  топли  и  удобни, обувките перфектно се съчетават с дънки.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Timberland
Категория: Мода - Array
Купи сега139.95 лв.219.90 лв.



Може да харесате още:
Hunkemöller пеньоар 'Pippa' тъмночервено
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: HUNKEMOLLER
Категория: Мода - Array
Виж цената
MANGO Шапка с периферия 'Aruba' бежово
Предлага се от Aboutyou.bg
Производител: Mango
Категория: Мода - Array
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK