TIMBERLAND Premium 6-inch Waterproof Boots Brown

Виж цената


TIMBERLAND Premium 6-inch Waterproof Boots Brown, се намира в категория Мода - Timberland > Мъже > Зимни обувки в GeGa.bg. TIMBERLAND Premium 6-inch Waterproof Boots Brown е произведен от Timberland и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни мъжки зимни обувки  Timberland  в кафяв цвят, изработени са от  висококачествена, естествена премиум кожа.   Моделът е перфектно допълнение към зимното облекло. Дизайнът е с връзки и има меко уплътнение на глезена. Обувките са  водоустойчиви. Междинната подметка е от  EVA  пяна. Притежават  PrimaLoft® технология, която абсорбира влагата и държи топло и удобно, дори и при най-екстремни условия. Нейната структура е микрофибър с милиони въздушни клетки, които помагат на тялото да задържа топлина и енергия. Подметката е с дълбоки грайфери, за по-добро сцепление. Логото на марката е позиционирано от външната страна на обувката. Изключително  топли  и  удобни, обувките перфектно се съчетават с дънки.
ЗАБЕЛЕЖКА:  Възможно е моделът да има минимални наранавания по повърхността или леко обезцветяване на една от двете обувки. Това по никакъв начин не нарушава визията и функционалността на обувката.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Timberland
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK