TIRTIR Ceramic Milk Ampoule хидратиращ серум за лице за озаряване на лицето 40 мл.

Купи сега67.50 лв.75.00 лв.


TIRTIR Ceramic Milk Ampoule хидратиращ серум за лице за озаряване на лицето 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. TIRTIR Ceramic Milk Ampoule хидратиращ серум за лице за озаряване на лицето 40 мл. е произведен от TIRTIR и се предлага от NOTINO.bg на цена 67.50 лв.

Промоционална цена на TIRTIR Ceramic Milk Ampoule хидратиращ серум за лице за озаряване на лицето 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.50 лв., намален от 75.00 лв. на 67.50 лв.

TIRTIR Ceramic Milk Ampoule, 40 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице TIRTIR Ceramic е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: регенерира защитната бариера на кожата укрепва кожната бариера ефективно хидратира и подхранва уеднаквява цветовия тон на кожата прояснява Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Активни вещества: аденозин, бадемово масло, екстракт от овес, какаово масло, кокосово масло, лайка, ниацинамид, серамиди, сквалан, стеаринова киселина, ферментирали съставки, фитоколаген, Ефект: озаряване, подхранване, предпазва от външните влияния, уеднаквяване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, По предназначение: Против стареене на кожата на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: TIRTIR
Купи сега67.50 лв.75.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK