TRESemmé Pro Pure Airlight Volume балсам за обем на нежна коса 380 мл.

Купи сега10.54 лв.12.40 лв.


TRESemmé Pro Pure Airlight Volume балсам за обем на нежна коса 380 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. TRESemmé Pro Pure Airlight Volume балсам за обем на нежна коса 380 мл. е произведен от TRESemmé и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.54 лв.

Промоционална цена на TRESemmé Pro Pure Airlight Volume балсам за обем на нежна коса 380 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.86 лв., намален от 12.40 лв. на 10.54 лв.

TRESemmé Pro Pure Airlight Volume, 380 мл. , Кондиционери и балсами за жени, При миене на косата шампоанът отваря повърхностната структура на косъма – кутикулата. Затова е важно след измиване да осигурите на косата грижа, която отново да я затвори. Именно за това ще се погрижи балсамът TRESemmé Pro Pure Airlight Volume. Освен затварянето на косъма, осигурява подхранване, хидратация и омекотяване, без които не можете да се радвате на красива, блестяща и здрава коса. Предпазва косата от механично увреждане, изглажда повърхността и помага да стане по-мека, което улеснява разресването и последващото оформяне. Характеристики: затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив улеснява разресването и следващото оформяне подобрява структурата на косъма осигурява на косата ослепителен блясък Състав: без сулфати без силикони не съдържа изкуствени оцветители Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: обем на косата, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: TRESemmé
Купи сега10.54 лв.12.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK