TREXO X300 електрическа бягаща пътека черна

Купи сега1 046.00 лв.1 264.00 лв.


TREXO X300 електрическа бягаща пътека черна, се намира в категория Фитнес и Спорт - Спорт > Фитнес и спортна зала > Кардио оборудване > Пътеки за бягане в GeGa.bg. TREXO X300 електрическа бягаща пътека черна е произведен от TREXO и се предлага от Sportano.bg на цена 1 046.00 лв.

Промоционална цена на TREXO X300 електрическа бягаща пътека черна Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 218.00 лв., намален от 1 264.00 лв. на 1 046.00 лв.

Електрическата бягаща пътека Trexo X300 представлява най-новото поколение оборудване за кардио тренировки, като съчетава усъвършенствана технология с интуитивно управление, за да осигури на потребителите несравнимо изживяване при тренировка. Създадена с мисъл за максимална персонализация и комфорт, Trexo X300 е квинтесенцията на съвременното фитнес оборудване. С диапазон на скоростта от 0, 8 до 16 км/ч, Trexo X300 гарантирано ще отговори на нуждите както на начинаещи, така и на напреднали бегачи. Гъвкавостта за регулиране на тренировъчното темпо позволява плавно преминаване от ходене през джогинг до интензивно бягане, което увеличава ефективността на всяка тренировъчна сесия. Уникална характеристика на Trexo X300 е функцията за физически тест (FAT), която позволява да въведете и анализирате индивидуални параметри на потребителя, като пол, възраст, височина и тегло. Тази функция предлага персонализирани съвети за тренировки и здраве, за да ви помогне да следите точно напредъка си и да адаптирате тренировките си към личните си фитнес цели и да оптимизирате изгарянето на мазнини.

Предлага се от Sportano.bg
Производител: TREXO
Купи сега1 046.00 лв.1 264.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK