Truefitt & Hill Mayfair Cologne одеколон за мъже 50 мл.

Купи сега96.12 лв.106.80 лв.


Truefitt & Hill Mayfair Cologne одеколон за мъже 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Tělo > Deodoranty a antiperspiranty в GeGa.bg. Truefitt & Hill Mayfair Cologne одеколон за мъже 50 мл. е произведен от Truefitt & Hill и се предлага от NOTINO.bg на цена 96.12 лв.

Промоционална цена на Truefitt & Hill Mayfair Cologne одеколон за мъже 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.68 лв., намален от 106.80 лв. на 96.12 лв.

Truefitt & Hill Mayfair Cologne, 50 мл. , Парфюмна вода за мъже, Нова зависимост, от която няма да можете да се откажете, това е мъжкият одеколон Truefitt & Hill Mayfair Cologne. Той ще разкрие всички аспекти на вашата личност и перфектно ще допълни уникалната ви харизма. цветен аромат ще се хареса на всеки съвременен джентълмен откроява мъжете, които не се страхуват да бъдат себе си аромат, подходящ за всекидневно носене дизайнерски флакон идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Вид аромат: Цветни, Вид опаковка: спрей, Интензивност: Среден, Случай: Ежедневно ползване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Truefitt & Hill
Купи сега96.12 лв.106.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK