Tryco Silicone Bib лигавник Honey Gold 1 бр.

Купи сега15.60 лв.


Tryco Silicone Bib лигавник Honey Gold 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dětské lahve a nádobí > Dětské bryndáky в GeGa.bg. Tryco Silicone Bib лигавник Honey Gold 1 бр. е произведен от Tryco и се предлага от NOTINO.bg на цена 15.60 лв.

Tryco Silicone Bib, 1 бр. , Детски лигавници за деца, Когато децата се захванат с ядене, дрешките им рядко остават чисти. Детският лигавник Tryco Silicone Bib ще ви помогне да запазите комфорта и чистотата на детето по време на ядене, а дрехите му да се задържат повече време извън пералнята. Характеристики: пази детето от изцапване настройка на закопчаването лесно се поддържа чист достатъчно здрав, за да запазва формата си при употреба голям джоб, който улавя остатъците от храна подходящ за пътуване забавен детски дизайн Състав: силикон Начин на употреба: Преди хранене поставете лигавника на врата на детето.

Материал: силикон, Цвят: жълт

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Tryco
Купи сега15.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK