UNDER ARMOUR Charged Pursuit 2 All Black

Виж цената


UNDER ARMOUR Charged Pursuit 2 All Black, се намира в категория Мода - Under Armour > Мъже > Спортни обувки в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Charged Pursuit 2 All Black е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни мъжки маратонки  Under Armour  в черен цвят, изработени от висококачествена дишаща материя. Стелката е с Charged Cushioning  технология, която абсорбира сътресенията при движение.   Engineered mesh - Проектираната мрежа e специално проектирана и стратегически тъкана или плетена мрежа, която осигурява оптимална структура и дишане.  Обувките са изключително леки и комфортени, като осигуряват свобода на движението.   Осигуряващ плюшен комфорт под краката е пяната Deluxe, която е поставена над междинната подметка от течна пяна. Това е двуслойна подложка от пяна, която съответства на стъпалото за персонално прилягане.   Маратонките са с 8 mm Offset, което означава че разположението на петата е със 8мм по-високо от това на пръстите, за максимален комфорт дори при интензивно движение. Гумената подметка осигурява пълен контакт със земята с дълбоки гъвкави канали за допълнително сцепление там, където се нуждаете най-много. Моделът е подходящ както за всеки ден, така и за спорт. Много добре се съчетава с дънки или спортно долнище.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK