UNDER ARMOUR Hustle Lite Backpack Navy

Виж цената


UNDER ARMOUR Hustle Lite Backpack Navy, се намира в категория Мода - Деца > Дрехи > Раници в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Hustle Lite Backpack Navy е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg

Страхотна раница  Under Armour в тъмно син цвят, подходяща както за училище, така и за спорт и ежедневие. Модела  има голямо  основно отделение, който се затваря с цип, вътрешен калъф с подплата, подходящ за тези, които имат лаптоп и страничен джоб от мрежа подходящ за бутилки. Има регулируеми  презрамки с технология HeatGear®   с  подобрен  комфорт  при носене. Моделът е с технология  UA Storm  отблъскване на дъжд и сняг, като едовременно е направена от лека и издръжлива материя.   Логото на марката се намира в предната част. Освен всичко това модела има и ортопедичен гръб с ергономичен дизайн с покритие от пяна за правилно прилягане и правилна вентилация.
Размери:   33 х 49 х 15см.
Обем:   26L
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK