UNDER ARMOUR Tborne Train Grph Tank Top Yellow

Купи сега19.95 лв.49.90 лв.


UNDER ARMOUR Tborne Train Grph Tank Top Yellow, се намира в категория Мода - Under Armour > Разпродажба > Outlet в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Tborne Train Grph Tank Top Yellow е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg на цена 19.95 лв.

Промоционална цена на UNDER ARMOUR Tborne Train Grph Tank Top Yellow Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 29.95 лв., намален от 49.90 лв. на 19.95 лв.

Страхотен потник Under Armour в жълт цвят, изработен от висококачествена и лека материя. Дамския потник е в свободна кройка и лек материал, който ще ти даде чувството за “ свобода” . Бързо съхнещия лек материал Threadborne Siro е подходящ за спортни дейности или всекидневно носене. Привличащ дизайн с контрастното лого Under Armour на гърдите. Подходящ е както за ежедневието, така и за спорт, и се съчетава добре със спортно долнище, къси панталони или клин.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Купи сега19.95 лв.49.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK