UNDER ARMOUR Track Suit Grey

Купи сега139.95 лв.


UNDER ARMOUR Track Suit Grey, се намира в категория Мода - Under Armour > Анцузи > Мъжки анцузи в GeGa.bg. UNDER ARMOUR Track Suit Grey е произведен от Under Armour и се предлага от Dress4less.bg на цена 139.95 лв.

Страхотен мъжки екип  Under Armour  изработен от висококачественo  бързосъхнещо гладко  трико. Притежева технология, която изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване, като по този начин регулира естествената температура на тялото. Горната част е с отворени джобове,   висока яка и закопчаване с цип по цялата дължина. Долнището има еластичен колан с външна обвивка, джобове за ръцете и заострено прилягане на краката. И горнището и долнището имат в страничната си част елегантна черна лента, която контрастира на луксозния сив  цвят на екипа. Логото на марката се намира в предната част на горнището и в лявата част на долнището. Изключително подходящ  екип както за спорт, така  и  за всеки ден.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Under Armour
Купи сега139.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK