Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla соли за вана с конопено масло

Купи сега29.75 лв.35.00 лв.


Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla соли за вана с конопено масло, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Soli do koupele в GeGa.bg. Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla соли за вана с конопено масло е произведен от Unit4Men и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.75 лв.

Промоционална цена на Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla соли за вана с конопено масло Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.25 лв., намален от 35.00 лв. на 29.75 лв.

Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla, Продукти за вана за мъже, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Unit4Men Bath Set Amber & Vanilla ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Комплектът съдържа: соли за вана 700 гр. лъжичка Характеристики: регенерира кожата интензивно хидратира действа отпускащо при регенерацията на мускулите ухае приятно Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.

Активни вещества: Конопено масло

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Unit4Men
Купи сега29.75 лв.35.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK