Urban Alchemy Opus Summum четка за боядисване на коса 3 бр.

Купи сега29.15 лв.34.30 лв.


Urban Alchemy Opus Summum четка за боядисване на коса 3 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty в GeGa.bg. Urban Alchemy Opus Summum четка за боядисване на коса 3 бр. е произведен от Urban Alchemy и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.15 лв.

Промоционална цена на Urban Alchemy Opus Summum четка за боядисване на коса 3 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.15 лв., намален от 34.30 лв. на 29.15 лв.

Urban Alchemy Opus Summum, 3 бр. , Четки за боядисване на коса за жени, Искате да постигнете идеален резултат при боядисването на косата? Значи в арсенала ви не трябва да липсва четката за боядисване Urban Alchemy Opus Summum . Допълва страхотно продуктите за боядисване и уредите, които ползвате в рутината си. Позволява ви да нанасяте цвета равномерно по цялата дължина на косата и благодарение на нея целият процес на боядисване става по-лесен, по-бърз и по-ефективен. Нанасяйте продукти за боядисване с тази висококачествена четка и си гарантирайте перфектен резултат, който не бихте могли да постигнете с пръсти. Характеристики: върхът на четката е подходящ за разделяне на кичурите за професионална употреба служи и за разбъркване на боядисващата смес в купичката влакната имат различна дължина – за цялостно нанасяне Начин на употреба: Ползвайте четката за нанасяне на боя за коса. След употреба старателно измийте с хладка вода и сапун. Големината на четката влияе на точността и бързината за прилагане на боята.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Urban Alchemy
Купи сега29.15 лв.34.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK