Urban Decay All Nighter Ultra Matte спрей за фиксация за матиране 30 мл.

Купи сега26.40 лв.33.00 лв.


Urban Decay All Nighter Ultra Matte спрей за фиксация за матиране 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Fixace make-upu в GeGa.bg. Urban Decay All Nighter Ultra Matte спрей за фиксация за матиране 30 мл. е произведен от Urban Decay и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.40 лв.

Промоционална цена на Urban Decay All Nighter Ultra Matte спрей за фиксация за матиране 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.60 лв., намален от 33.00 лв. на 26.40 лв.

Urban Decay All Nighter Ultra Matte, 30 мл. , Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Urban Decay All Nighter Ultra Matte е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа. Характеристики: дълготрайна фиксация на грима предотвратява размазване и избледняване на грима гарантира безупречен външен вид редуцира лъскавината абсорбира мазнината на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.

Ефект: матов, Фиксация, Цветове бои за коса: Прозрачен, Цвят: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Urban Decay
Купи сега26.40 лв.33.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK