Urban Decay Big Bush Brow водоустойчив гел за вежди Neutral Nana 6,1 мл.

Купи сега21.30 лв.58.00 лв.


Urban Decay Big Bush Brow водоустойчив гел за вежди Neutral Nana 6,1 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Obočí > Řasenky a gely na obočí в GeGa.bg. Urban Decay Big Bush Brow водоустойчив гел за вежди Neutral Nana 6,1 мл. е произведен от Urban Decay и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.30 лв.

Промоционална цена на Urban Decay Big Bush Brow водоустойчив гел за вежди Neutral Nana 6,1 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 36.70 лв., намален от 58.00 лв. на 21.30 лв.

Urban Decay Big Bush Brow, 6, 1 мл. , Спирали и гелове за вежди за жени, Добре оформените вежди подчертават естествената ви красота, защото рамкират цялото лице. А за перфектния им вид е достатъчно толкова малко. Гелът за вежди Urban Decay Big Bush Brow ги подчертава и фиксира в една стъпка. Благодарение на четчицата, която служи едновременно за нанасяне и стилизиране ви помага да оформите и повдигнете отделните косъмчета на веждите, както и надеждно да ги фиксирате в този вид за много часове. След засъхване гелът остава на мястото си, не се рони и не се отпечатва никъде. Характеристики: продуктът е водоустойчив лесен за приложение дълготраен ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: С помощта на четката вземете малко количество продукт и с къси движения нанесете върху веждите. С помощта на четчицата за нанасяне придайте на веждите желаната форма.

Цветове бои за коса: кестеняв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Urban Decay
Купи сега21.30 лв.58.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK