Valera Curling Irons and Stylers Wave Master Ionic маша с топъл въздух и вградена функция за пара

Купи сега111.00 лв.


Valera Curling Irons and Stylers Wave Master Ionic маша с топъл въздух и вградена функция за пара, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Kulmy na vlasy в GeGa.bg. Valera Curling Irons and Stylers Wave Master Ionic маша с топъл въздух и вградена функция за пара е произведен от Valera и се предлага от NOTINO.bg на цена 111.00 лв.

Valera Curling Irons and Stylers Wave Master Ionic, Маши за жени, Искате да придадете на правата коса романтични вълни, обемни букли или закачливи къдрици? Машата за коса Valera Curling Irons and Stylers Wave Master Ionic накъдря косата за броени минути и придава вид точно според вашите желания. Независимо дали отивате на работа, на парти или на бал, тази маша ще се погрижи за перфектното стилизиране като от ръцете на професионалист, но от комфорта на банята ви. Характеристики: позволява оформяне на различни типове къдрици маша с щипка ограничава чупенето и увреждането на косата бързо загряване възможност за регулиране на температурата функция йонизиране Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов, Тип маша: йонизираща маша, тройна маша

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Valera
Купи сега111.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK