Valera Diffuser DSN дифузер за сешоар за модели SXJ, SX, SN, 584

Купи сега19.80 лв.


Valera Diffuser DSN дифузер за сешоар за модели SXJ, SX, SN, 584, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Difuzéry na vlasy в GeGa.bg. Valera Diffuser DSN дифузер за сешоар за модели SXJ, SX, SN, 584 е произведен от Valera и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.80 лв.

Valera Diffuser DSN, Дифузери за жени, Искате да запазите или допълнително да подчертаете вълните или къдриците си при сушене на косата? Достатъчно е да сложите дифузера Valera Diffuser DSN на сешоара, както правите с всяка друга приставка, и с кръгообразни движения да издухате къдравата си или вълниста коса до изсушаване. Дифузерът помага да запазите формата на вълните или да ги направите още по-къдрави, освен това разпределя топлината равномерно по цялата глава, така че къдриците не се увреждат. Позволява ви лесно да създадете бухнала прическа от корените. Благодарение на специалната си конструкция превръща дори и леките вълни в буйни къдрици. Подчертайте вълнистата си или къдрава коса и придайте невероятен обем! Характеристики: увеличава обема на косата гарантира равномерно сушене на косата Начин на употреба: Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Valera
Купи сега19.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK