Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare професионална преса за коса SWISS´X PulseCare

Купи сега171.30 лв.238.10 лв.


Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare професионална преса за коса SWISS´X PulseCare, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Žehličky na vlasy в GeGa.bg. Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare професионална преса за коса SWISS´X PulseCare е произведен от Valera и се предлага от NOTINO.bg на цена 171.30 лв.

Промоционална цена на Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare професионална преса за коса SWISS´X PulseCare Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 66.80 лв., намален от 238.10 лв. на 171.30 лв.

Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare, Преси за коса за жени, Искате да се радвате на идеално гладка прическа, но резултатът, който можете да постигнете с помощта на изглаждащи кремове и други стилизиращи продукти, не ви е достатъчен? Пресата за коса Valera Hair Straighteners SWISS´X PulseCare отговаря на изискванията ви и ви помага да постигнете визията, която си представяте. Изглажда косата перфектно, за да бъде винаги красиво оформена, гъвкава и прелестно блестяща. Освен идеалното изправяне на косата само за миг ви помага да създадете и елегантни вълни. Характеристики: възможност за регулиране на температурата функция йонизиране бързо загряване отлично изправя косата Начин на употреба: Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Valera
Купи сега171.30 лв.238.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK