Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit професионална преса за коса 101.03

Купи сега155.00 лв.182.50 лв.


Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit професионална преса за коса 101.03, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Žehličky na vlasy в GeGa.bg. Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit професионална преса за коса 101.03 е произведен от Valera и се предлага от NOTINO.bg на цена 155.00 лв.

Промоционална цена на Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit професионална преса за коса 101.03 Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 27.50 лв., намален от 182.50 лв. на 155.00 лв.

Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit, Преси за коса унисекс, Искате да се радвате на идеално гладка прическа, но резултатът, който можете да постигнете с помощта на изглаждащи кремове и други стилизиращи продукти, не ви е достатъчен? Пресата за коса Valera Hair Straighteners SwissʹX ThermoFit отговаря на изискванията ви и ви помага да постигнете визията, която си представяте. Изглажда косата перфектно, за да бъде винаги красиво оформена, гъвкава и прелестно блестяща. Освен идеалното изправяне на косата само за миг ви помага да създадете и елегантни вълни. Характеристики: отлично изправя косата бързо загряване възможност за регулиране на температурата керамични плочи подвижни плочи студен връх за по-лесно боравене Начин на употреба: Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.

Ефект: изглаждане на косата, срещу статична коса, Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Valera
Купи сега155.00 лв.182.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK