Valera Turbo Style 1000 Tourmaline airstyler и електростимулатор с йонизатор (603.01B)

Купи сега93.30 лв.


Valera Turbo Style 1000 Tourmaline airstyler и електростимулатор с йонизатор (603.01B), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Kulmofény в GeGa.bg. Valera Turbo Style 1000 Tourmaline airstyler и електростимулатор с йонизатор (603.01B) е произведен от Valera и се предлага от NOTINO.bg на цена 93.30 лв.

Valera Turbo Style 1000 Tourmaline, Маша с топъл въздух за жени, Искате да придадете на правата коса романтични вълни, обемни букли или закачливи къдрици? Машата за коса Valera Turbo Style 1000 Tourmaline накъдря косата за броени минути и придава вид точно според вашите желания. Независимо дали отивате на работа, на парти или на бал, тази маша ще се погрижи за перфектното стилизиране като от ръцете на професионалист, но от комфорта на банята ви. Характеристики: нежно навива косата и създава модерни прически възможност за регулиране на скоростта Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Valera
Купи сега93.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK