Veet MEN крем за депилация за под душа за чувствителна кожа за мъже 150 мл.

Купи сега17.90 лв.18.00 лв.


Veet MEN крем за депилация за под душа за чувствителна кожа за мъже 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Depilace a epilace > Depilační krémy в GeGa.bg. Veet MEN крем за депилация за под душа за чувствителна кожа за мъже 150 мл. е произведен от Veet и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.90 лв.

Промоционална цена на Veet MEN крем за депилация за под душа за чувствителна кожа за мъже 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.10 лв., намален от 18.00 лв. на 17.90 лв.

Veet MEN, 150 мл. , Грижа за тялото за мъже, Искате да се избавите от нежеланите косъмчета по тялото си, но не сте фенове на епилирането с восък или класическото бръснене? Продуктът Veet MEN ви позволява бързо, ефективно и безболезнено премахване на косъмчетата, а освен това при депилацията омекотява косъмчетата, така че, когато израснат отново, те са много по-слаби. Достатъчно е да покриете равномерно кожата, да изчакате няколко минути и после просто да изтриете с шпатулата. Резултатът е перфектно гладка кожа, която няма да се налага да депилирате или епилирате отново за по-дълго време, отколкото, ако сте се избръснали със самобръсначка. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици при редовна употреба понижава цялостното количество растящи косъмчета подхранва и хидратира кожата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Консистенция: крем, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Veet
Купи сега17.90 лв.18.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK