Venira BIO Apricot oil олио за всички типове кожа на лицето 50 мл.

Купи сега32.30 лв.


Venira BIO Apricot oil олио за всички типове кожа на лицето 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. Venira BIO Apricot oil олио за всички типове кожа на лицето 50 мл. е произведен от Venira и се предлага от NOTINO.bg на цена 32.30 лв.

Venira BIO Apricot oil, 50 мл. , Масла за лице унисекс, Имате нужда от екстра доза подхранване, но не само за лицето, но и за кожата на тялото и на косата? Мултифункционалното масло Venira BIO Apricot oil обогатява рутината ви за грижа и същевременно ви помага да я направите по-лесна. Защото осигурява подходящата грижа за косата, кожата на лицето и тялото, като по този начин успява да замести повече различни продукти. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина и хидратира запълва малките бръчки и изпъва кожата елиминира възникването на акне има успокояващ ефект Състав: дерматологично тествано вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и разтривайте с леки кръгови движения. Ползвайте ежедневно, винаги сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.

Активни вещества: витамин E, витамин А, витамин С, Вид масло: масло от кайсия, Ефект: anti-age, подхранване, против акне, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, По предназначение: За проблемна кожа на лицето, Против стареене на кожата на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Venira
Купи сега32.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK