Venira Skin care Intensive collagen serum серум за лице за зряла кожа 30 мл.

Купи сега52.78 лв.62.10 лв.


Venira Skin care Intensive collagen serum серум за лице за зряла кожа 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Venira Skin care Intensive collagen serum серум за лице за зряла кожа 30 мл. е произведен от Venira и се предлага от NOTINO.bg на цена 52.78 лв.

Промоционална цена на Venira Skin care Intensive collagen serum серум за лице за зряла кожа 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.32 лв., намален от 62.10 лв. на 52.78 лв.

Venira Skin care Intensive collagen serum, 30 мл. , Серуми за лице унисекс, Серумът за лице е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това предоставя на вашата кожа наистина интензивна грижа. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии укрепва контурите на лицето възстановява свежестта и младежката красота на кожата ефективно хидратира и подхранва подпомага образуването на колаген отлично подготвя кожата за нанасяне на грим Състав: без парфюм съдържа най-малко 90–99% съставки от натурален произход Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Активни вещества: колаген, Ефект: anti-age, подхранване, Кога да се нанася: дневен и нощен, По предназначение: Против стареене на кожата на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Venira
Купи сега52.78 лв.62.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK