Venira Sun care After sun охлаждащ гел за след слънце за всички видове кожа 250 мл.

Купи сега41.10 лв.


Venira Sun care After sun охлаждащ гел за след слънце за всички видове кожа 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Přípravky po opalování в GeGa.bg. Venira Sun care After sun охлаждащ гел за след слънце за всички видове кожа 250 мл. е произведен от Venira и се предлага от NOTINO.bg на цена 41.10 лв.

Venira Sun care After sun, 250 мл. , Продукти за след слънце унисекс, За да не страда чувствителната кожа на тялото ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди и след това. Продуктът след излагане на слънце Venira Sun care After sun се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, помага на кожата да се възстанови и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: подхранва кожата в дълбочина възвръща еластичността на кожата придава усещане за свежест може да се ползва за лице и тяло има охлаждащ ефект моментално успокоява кожата понижава усещанията за парене Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход дерматологично тествано вегански продукт Начин на употреба: Нанесете равномерно върху чиста кожа след излагане на слънчеви лъчи. Оставете да абсорбира, не изтривайте.

Активни вещества: алое вера, лимонена киселина, С Пантенол, Ефект: регенерация, Консистенция: гел, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Venira
Купи сега41.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK