Vianek Nourishing регенерираща маска за коса с подхранващ ефект 150 мл.

Купи сега13.70 лв.


Vianek Nourishing регенерираща маска за коса с подхранващ ефект 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Vianek Nourishing регенерираща маска за коса с подхранващ ефект 150 мл. е произведен от Vianek и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.70 лв.

Vianek Nourishing, 150 мл. , Маска за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-интензивна грижа в сравнение с тази, която успява да осигури балсамът? Маската за коса Vianek Nourishing обогатява прекрасно рутината ви за грижа. Благодарение на съдържащите се във висока концентрация подхранващи вещества, насочени към решаването на конкретни проблеми, връща на косата нейната жизненост и красота. Навлиза дълбоко в косъма, където го укрепва, подхранва го интензивно, подпомага регенерацията и изглажда повърхността му, така че косата остава нежна на допир, сияйно блестяща, но и устойчива на увреждане. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.

Ефект: подхранване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vianek
Купи сега13.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK