Vichy Capital Soleil хидратираща и предпазваща защитна мъгла SPF 50 200 мл.

Купи сега60.30 лв.


Vichy Capital Soleil хидратираща и предпазваща защитна мъгла SPF 50 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Vichy Capital Soleil хидратираща и предпазваща защитна мъгла SPF 50 200 мл. е произведен от Vichy и се предлага от NOTINO.bg на цена 60.30 лв.

Vichy Capital Soleil, 200 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Vichy Capital Soleil предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите придава на кожата необходимата хидратация продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Активни вещества: витамин E, хиалуронова киселина, Ефект: предпазва от външните влияния, Хидратация, Консистенция: вода, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vichy
Купи сега60.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK