Vichy Dercos Densi Solutions възобновяващ балсам за възобновяване гъстотата на косата 200 мл.

Купи сега36.55 лв.43.00 лв.


Vichy Dercos Densi Solutions възобновяващ балсам за възобновяване гъстотата на косата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. Vichy Dercos Densi Solutions възобновяващ балсам за възобновяване гъстотата на косата 200 мл. е произведен от Vichy и се предлага от NOTINO.bg на цена 36.55 лв.

Промоционална цена на Vichy Dercos Densi Solutions възобновяващ балсам за възобновяване гъстотата на косата 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.45 лв., намален от 43.00 лв. на 36.55 лв.

Vichy Dercos Densi Solutions, 200 мл. , Балсами за коса за жени, Балсамът Vichy Dercos гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: придава на косата гъвкавост и обем Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, обем на косата, Плътност и жизненост, Хидратация, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, увредена коса, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vichy
Купи сега36.55 лв.43.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK