Vichy Homme Deodorant дезодорант в спрей срещу силно изпотяване 100 мл.

Купи сега23.00 лв.


Vichy Homme Deodorant дезодорант в спрей срещу силно изпотяване 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Deodoranty a antiperspiranty > Deodoranty в GeGa.bg. Vichy Homme Deodorant дезодорант в спрей срещу силно изпотяване 100 мл. е произведен от Vichy и се предлага от NOTINO.bg на цена 23.00 лв.

Vichy Homme Deodorant, 100 мл. , Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Vichy Homme Deodorant предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.

Вид опаковка: спрей, Не съдържа: без комедогенни добавки, без микропластмаса, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vichy
Купи сега23.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK