Viktor & Rolf Flowerbomb (EDT) Б.О. дамски парфюм EDT

Купи сега123.00 лв.


Viktor & Rolf Flowerbomb (EDT) Б.О. дамски парфюм EDT, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Viktor & Rolf в GeGa.bg. Viktor & Rolf Flowerbomb (EDT) Б.О. дамски парфюм EDT е произведен от Viktor & Rolf и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 123.00 лв.

Victor & Rolf Flowerbomb в концентрация Eau De Toilette. Един невероятно женствен парфюм на марката Victor & Rolf Flowerbomb. Въпреки че се определя като цветна експлозия (оттук и името му), той е обогатен с ванилия и с частица от градинска ружа, той не е съкрушителен и сладникав. Връхни нотки: мандарина, розов пипер и портокал Сърдечни нотки: фрезия, османтус, жасмин и роза Базовите нотки: пачули, кашмирено дърво и кехлибар Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка. Име на продукт: Viktor & Rolf Flowerbomb (EdT) Б. О. Категория: Парфюми в транспортна опаковка Б. О. Описание: Тоалетна вода

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Viktor & Rolf
Купи сега123.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK