Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary нежен балсам за бързо омазняваща се коса 400 мл.

Купи сега6.12 лв.7.20 лв.


Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary нежен балсам за бързо омазняваща се коса 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary нежен балсам за бързо омазняваща се коса 400 мл. е произведен от Vis Plantis и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.12 лв.

Промоционална цена на Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary нежен балсам за бързо омазняваща се коса 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.08 лв., намален от 7.20 лв. на 6.12 лв.

Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary, 400 мл. , Кондиционери за коса за жени, При миене на косата шампоанът отваря повърхностната структура на косъма – кутикулата. Затова е важно след измиване да осигурите на косата грижа, която отново да я затвори. Именно за това ще се погрижи балсамът Vis Plantis Herbal Vital Care Rosemary. Освен затварянето на косъма, осигурява подхранване, хидратация и омекотяване, без които не можете да се радвате на красива, блестяща и здрава коса. Предпазва косата от механично увреждане, изглажда повърхността и помага да стане по-мека, което улеснява разресването и последващото оформяне. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив подобрява структурата на косъма предпазва косата от увреждане Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: подхранване, Регулиране на излишния себум, стимулация на растежа, Проблем с косата: мазна коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: мазен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Vis Plantis
Купи сега6.12 лв.7.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK